Orchestra Pavilionul Artiștilor (OPA)


      Conceptul propus de Pavilionul Artiștilor este de reinventare continuă a actului artistic astfel încât membrii ansamblului nostru hibrid sunt fie artiști internaționali sau români cu o înaltă pregătire profesională, fie studenți sau elevi angrenați în procesul didactic al interpretării live.

    Atmosfera creată  promovează libertatea de expresie, lucrul în echipă, surprinde direcția sau ghidajul spre rafinamentul artistic; toate aceste elemente întrunite într-un spațiu prietenos și primitor benefic actului creațional artistic.

   Din acest punct de vedere considerăm că acest concept este deosebit cu atât mai mult cu cât animozitățile competiționale sunt evitate în această ideea a reconfigurării și reinventării perpetue.
   Conducătorii sau altfel spus șefii de partidă se schimbă de la eveniment la eveniment tocmai pentru a păstra o anumită prospețime în cadrul interacțiunilor artistice.

   În esență privim cu respect și încercăm să implementăm o serie de principii oferite și învățate de-a lungul carierei artistice pe care le-am experimentat și dorim să oferim o parte a acestor invățături publicului și noii generații cu care lucrăm.

   Pentru detalii și înscrieri vă rugăm să contactați adresa de e-mail unde veți adăuga la subiect ” Cerere Audiție” : pavilionulartistilor@gmail.com  sau telefonic la numărul : 0750 160 211.


Membrii OPA 12 septembrie 2021

Vioara I

Vioara I

Concert Maestru - Roberto Sechi
Stefan Ignat
Boros Lazar Maria Magdalena
Larisa Calinciuc

Vioara II

Vioara II

Răsvan Dumitru
Ildiko Gabriella Balazs
Cora Petrilă
Hanna Hoos
Cardiș Mihai

Viola

Viola

Francis Gallagher
Gabriella Tanko
Andreea Tofănel
Simona Gurău

Violoncel

Violoncel

Octavian Lup
Radu Croitoru
Andreea Laszlo
Arnold Crisan

Contrabas

Contrabas

Marius Mihaila

Orga

Orga / Clavecin