Despre noi

Despre Pavilionul Artistilor

 Pavilionul Artiștilor reprezintă o idee, un spațiu unde: rafinamentul, creativitatea, frumosul, bunul gust și drumul spre desăvârșire se regăsesc.

 Ghidat de toate aceste valori, Pavilionul Artiștilor reunește exponenți ai muzicii clasice de renume național și internațional, promovând tânăra generație de artiști români și oferind publicului meloman evenimente de înaltă valoare artistică.

  Astfel, împreună cu o echipă entuziastă formată din tineri voluntari și profesioniști cu experiență internațională, Pavilionul Artiștilor se remarcă pe scena muzicală contemportană prin:

  • Talent
  • Perseverență
  • curaj
  • determinare

 Prin proiectele pe care le organizăm ne adresăm publicului format, pasionat de muzică clasică, artă și frumos, cât și publicului dornic să își lărgească orizontul cultural și muzical.         

 Astfel, oferind evenimente la un nivel cât mai înalt, încurajăm actul artistic și contribuim la educarea consumatorului de cultură.

 Datorită profesionalismului de care a dat dovadă de-a lungul timpului, Orchestra Pavilionul Artiștilor a susținut concerte în mai multe orașe din țară, spre bucuria publicului meloman.           

 De asemenea, Pavilionul Artiștilor a integrat muzica clasică și în proiecte de tip caritabil, contribuind astfel la dezvoltarea unei societăți mai armonioase.

 În paralel cu proiectele socio-culturale de înaltă ținută artistică, Pavilionul Artiștilor susține evoluția tinerilor muzicieni români și le oferă posibilitatea de a se dezvolta profesional într-un cadru de elită, alături de artiști importanți din țară și de peste hotare.

banner-evenimente
Evenimente
0
Artisti
0
Sali de spectacol
0

Cuvânt din partea directorului Artistic

“Doresc să mulțumesc colegilor mei care și-au exprimat cu entuziasm participarea în cadrul proiectului Pavilionul Artistilor. Prin evenimentele organizate de Pavilionul Artiștilor dorim să oferim acel element inefabil specific activității noastre și să reamintim publicului că fiecare dintre noi poartă prin virtuțile inerente o amprentă a excelenței care merită să fie auzită.”

Recenzii

Munca noastră prin ochii publicului